Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Medzi Slovákov do Paríža

Dátum: 30.05.2009
Počet videní: 78
Matica slovenská, Klub M odboru mladých matičiarov a Spolok francúzko-slovenského priateľstva dlhodobo spolupracujú pri udržiavaní slovenského života vo Francúzku.

Medzi Slovákov do Paríža

Matica slovenská, Klub M odboru mladých matičiarov a Spolok francúzko-slovenského priateľstva dlhodobo spolupracujú pri udržiavaní slovenského života vo Francúzku. V tomto roku 31. mája 2009 v rámci spolupráce spoluorganizujú stretnutie Slovákov. Účastníci zájazdu budú mať možnosť zúčastniť sa na ďakovnej bohoslužbe venovanej pamiatke sv. Cyrila a Metoda v parížskom Chráme Madelaine, ale aj na spomienkovej akadémii na počesť Milana Rastislava Štefánika.

Súčasťou akadémie bude aj tradičná májová zábava obohatená vystúpením FS Stromíš z Vlachova. Dalšími spoluorganizátormi podujatia sú Úrad pre Slovákov žijúcich v zahraničí, jeho excelencia Ján Kuderjavý a Slovenská katolícka misia v Paríži. Organizátori zo Slovenska organizujú autobusový zájazd na uvedené podujatia.

Program ďalej obsahuje celodennú prehliadku Paríža-Notre Dame, Louvre, Námestie Svornosti, Moulin Rouge, Montmartre, Sacre Coeur, Eiffelova veža, La Defense či Víťazný oblúk.

Cena zájazdu, v ktorej je zahrnutá doprava, ubytovanie, raňajky, poistenie a služby sprievodcu, je 189 EUR.

Príspevok zo Slovenských národných novín

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.