Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vyhodnotenie čitateľskej súťaže

Dátum: 17.06.2009
Počet videní: 102
Dňa 12. 6. 2009 sa v Obecnej knižnici vo Vlachove uskutočnilo v spolupráci s Okresnou knižnicou P. E. Dobšinského v Rožňave, obcou Vlachovo v zastúpení poslankyňou OcÚ pani Máriou Hlaváčovou

Vyhodnotenie čitateľskej súťaže

Dňa 12. 6. 2009 sa v Obecnej knižnici vo Vlachove uskutočnilo v spolupráci s Okresnou knižnicou P. E. Dobšinského v Rožňave, obcou Vlachovo v zastúpení poslankyňou OcÚ pani Máriou Hlaváčovou, s ,, fotografkou" pani Máriou Gallovou a mladými čitateľmi, vyhodnotenie celoročnej súťaže o najlepšieho čitateľa pod názvom Kráľ čitateľov

Druhým viceprincom medzi čitateľmi sa stal Jakub Klobušník, získal 90 bodov.

Prvou viceprinceznou medzi čitateľmi je Katarína Poláková, ktorá svojou usilovnosťou nazbierala 615 bodov.

Kráľovnou čitateľov na tento rok sa stala Andrea Jakubovská. Za svoju čitateľskú vytrvalosť a za vytvorenie projektu- referátu o Vlachove získala 2015 bodov. Za zvukov fanfár z CD ju korunovala poslankyňa OcÚ pani Mária Hlaváčová.

Víťazi boli ocenení knihami, ktoré darovala obec Vlachovo. Blahoželám im ešte raz a aj ostatným čitateľom želám veľa príjemných chvíľ pri čítaní kníh.

Mgr. Mária Gallová
Obecná knižnica Vlachovo

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.