Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

„Krstenie“knihy o nedávnej histórii futbalu vo Vlachove

Dátum: 01.06.2010
Počet videní: 60
Dňa 30.5.2010 na futbalovom ihrisku sa uskutočnilo slávnostné „pokrstenie“ knižky autora Mgr. Jána Gecelovského „ Spomienky na futbal vo Vlachove“.

„Krstenie“knihy o nedávnej histórii futbalu vo Vlachove

Dňa 30.5.2010 na futbalovom ihrisku počas prestávky majstrovského futbalového zápasu I .triedy okresného majstrovstva, medzi domácim Vlachovom a mužstvom Brzotína, sa uskutočnilo slávnostné „pokrstenie“ knižky autora Mgr. Jána Gecelovského „ Spomienky na futbal vo Vlachove“.

Mgr. Ján Gecelovský bol aktívnym hráčom a neskoršie dlhé roky trénerom a funkcionárom v regionálnom futbalovom športe .Vo svojich spomienkach zaznamenal históriu futbalu vo Vlachove od roku 1929 až do súčasnosti. Je to zaujímavé čítanie o hráčoch a funkcionároch miestneho futbalu , je to o futbalom živote viac generácií, veď futbal hral skoro každý chlapec a mládenec či už súťažne alebo pre zábavu. Kniha je doplnená aj dobovými fotografiami. Je to odkaz aj motivácia ďalším pokračovateľom futbalového športu vo Vlachove. Patrí sa poďakovať autorovi a vysloviť želanie že bude pokračovať v tejto činnosti.

Záujemcovia si knihu môžu zakúpiť na Obecnom úrade vo Vlachove.
Cena 5 EUR

» ukážka z knihy "Spomienky na futbal vo Vlachove"

Foto a text: Ján Gallo


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.