Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vlachovčania v Helsinkách

Dátum: 27.05.2013
Počet videní: 75
V dňoch od 9. do 14.5. sme sa s mojím bratom Michalom zúčastnili štyroch zápasov na MS 2013 v hokeji, ktoré sa tohto roku konali v Hartwall Arene v Helsinkách.

Vlachovčania v Helsinkách

V dňoch od 9. do 14.5. sme sa s mojím bratom Michalom zúčastnili štyroch zápasov na MS 2013 v hokeji, ktoré sa tohto roku konali v Hartwall Arene v Helsinkách. Našich hokejistov sme prišli povzbudiť tak, ako sa na správnych fanúšikov patrí so slovenskou zástavou a vo vlachovských krojoch, aby sme reprezentovali aj našu malú obec. Mnohí fanúšikovia nás zastavovali a chceli sa s nami fotiť. Pýtali sa nás, kde je Vlachovo a vďaka našej reprezentácii to vedia aj na Sibíri. Zoznámili sme sa aj s mnohými Slovákmi, ktorí tiež prišli povzbudiť naše mužstvo. Mrzelo nás, že zápasy s Lotyšmi, Rakúšanmi a Rusmi  sme prehrali, ale aspoň víťazstvo nad USA sme si užili, pretože je to jedno z najlepších mužstiev. Pred zápasmi sme sa schádzali vo fans zóne, kde vždy vládla dobrá nálada a po zápasoch sme sa prešli po blízkom okolí alebo sme posedeli s inými fanúšikmi. Z Helsínk sme si odniesli veľa zážitkov a  nezabudnuteľnú atmosféru MS. Bol to náš sen a konečne sme si ho mohli splniť.

Emil Gál, ml.


Fotogaléria: Vlachovčania v Helsinkách »

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.