Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

K 50. výročiu vzniku vlachovskych muzík!

Dátum: 17.07.2013
Počet videní: 73
Toho to roku 2013 plynie 50. rokov od prvého verejného vystúpenia hudobnej skupiny "Mladosť", ktorá vznikla v našej obci Vlachovo.

K 50. výročiu vzniku vlachovskych muzík!

Tohoto roku 2013 plynie 50. rokov od prvého verejného vystúpenia hudobnej skupiny "Mladosť", ktorá vznikla v našej obci Vlachovo. Pozdejšie sa hudobná skupina premenovala na Fortúnu, časom vznikali nové skupiny a menili sa hráči. Nová generácia obyvateľov obce sa prejavila ako muzikálna a tak vznik novej skupiny nebol problém. Skupiny doplňovali aj muzikanti z iných obcí na okolí. Za tých uplynulých 50 rokov "Vlachovské muziky" vyhrávali na rôznych podujatiach. Hudobné skupiny: Mladosť, Fortúna, GŠ Kombi, Sako,Čas pravdy, Relax, ĽH Vlachoväne, Trend sa stali žiaducimi hlavne na svadbách a zábavách. Ich nahrávky sa hrali a hrajú na celom Gemeri i mimo Gemera.

Pripomínajúc si toto výročie hudieb, vedenie spoločenského klubu obce Vlachovo zaradilo do svojej činnosti tzv. nedeľné hudobné popoludnie, ktoré sa bude konať pod Altánkom pri Spoločenskom klube, ul. Letná 55 každú druhú nedeľu od 16.00 hod. do 19.00 hod. Na hudobnom stretnutí sa predstavia jednotlivé funkčné skupiny hudieb postupne. Dňa 14.7.2013 na prvom koncerte vystúpila hudobná skupina "Starovlachovská", kde doposiaľ účinkujú traja hudobníci zo skupiny "Mladosť".

Vedenie Spoločenského klubu obce verí, že si na svoje príde široká verejnosť obyvateľov obce a okolia. Preto príďte medzi nás hudobníkov a relaxujte pri dobrej hudbe s priateľmi.

Vedenie SK


Fotogaléria: K 50. výročiu vzniku vlachovskych muzík! »

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.