Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zájazd na Matičný svetový festival slovenskej mládeže

Dátum: 24.05.2010
Počet videní: 118
Miestny odbor Matice slovenskej vo Vlachove organizuje pre mladých ľudí z obce Vlachovo tematický zájazd na Matičný svetový festival slovenskej mládeže

Zájazd na Matičný svetový festival slovenskej mládeže

Miestny odbor Matice slovenskej vo Vlachove organizuje pre mladých ľudí z obce Vlachovo tematický zájazd na Matičný svetový festival slovenskej mládeže, ktorý sa uskutoční v dňoch 1. – 5. júla 2010 v Nitre a v ďalších mestách Slovenska. Zájazd plánuje MO uskutočniť v dňoch 2. a 3. júla 2010 pre mladých matičiarov a priaznivcov Matice z obce, ktorí svojím aktívnym prístupom dbajú o zachovanie matičných hodnôt rôznou formou.

Vzhľadom na to, že záväznú prihlášku je MO MS povinný poslať organizátorom festivalu do 16. júna 2010 aj s patričnými poplatkami, je nutné, aby sa do 10. júna 2010 vytvoril zoznam účastníkov zájazdu.

Doprava zájazdu bude hradená z finančných prostriedkov Nadácie MS a obce Vlachovo. Každý účastník si však musí uhradiť 5 eura /osoba/noc a cena za raňajky 1 euro a za večeru 2 eurá. To znamená, že jedna osoba uhradí celkom 8 eurá za dvojdňový pobyt na MSFSM. Finančnú čiastku 8 eura je však potrebné zaplatiť pri prihlásení sa na zájazd, nakoľko tieto prostriedky je treba uhradiť vopred na číslo účtu Matice slovenskej.

Program a ďalšie informácie o festivale budú uverejnené okrem internetu aj na informačnej tabuli MO MS, ul. Letná 55. Prihlásiť sa na zájazd môžete u podpredsedu MO MS JUDr. Jána Klobušníka alebo u niektorého člena výboru. V prípade, že nebude dostatok záujemcov o tento zájazd, MO MS priberie na zájazd mládež z iných organizácií MS v okrese Rožňava.

Za výbor MO MS: JUDr. Ján Klobušník


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.