Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vianočný koncert vo Vlachove

Dátum: 10.12.2010
Počet videní: 80
27. novembra 2010 sa v Evanjelickom kostole vo Vlachove konal Vianočný koncert. Predstavili sa na ňom žiaci husľovej školy Vlachovo

Vianočný koncert vo Vlachove

27. novembra 2010 sa v Evanjelickom kostole vo Vlachove konal Vianočný koncert. Predstavili sa na ňom žiaci husľovej školy Vlachovo: Radoslava Gallová, Ľubica Gálová, Patrícia Gálová, Zuzana Klobušníková, Silvia Švecová, Zdenka Terajová, Filip Vanyo, Alexandra Vargová a žiaci ZUŠ Márie Hemerkovej z Košíc: Ema Benková, Marian Gallo, Lucia Gallová, Ružena Hudačková, Dávid Hundža, Annamária Hyková, Miriam Kundrátová, Lili Sedláčková, Marek Skyba, Mária Skybová, Stanislava Spišiaková, Alexander Ténai, Frederik Ténai, Matej Tomášek, Terézia Turčeková a Peter Vanyo z triedy pani učiteľky Alžbety Czimovej. Na cimbale huslistov doprevádzal Peter Elexa. O klavírny sprievod sa postarala pani učiteľka Eva Bandurová z Košíc.

Slávnostnú, už predvianočnú atmosféru svojou prítomnosťou umocnili: Mgr. Martina Gdovinová, JUDr. Ján Klobušník, Mgr. Juraj Kováč a Ján Stachura. Sme radi, že si našli čas a prijali naše pozvanie. Každý z divákov si určite v repertoári našiel to svoje. Huslisti zahrali vianočné koledy, úryvky barokovej hudby a nechýbali ani ukážky ľudových piesní. Koncert svojím spevom spestril Peter Vanyo. Na záver sme si Tichú noc, spolu s pánom Milanom Hykom zaspievali všetci spoločne.

V mene všetkých hostí z Košíc, ďakujeme OZ Stromíš a rodičom vlachovských huslistov za milé privítanie a výborné pohostenie. Osobitné poďakovanie patrí manželom Milene a Ľubošovi Gálovcom, ktorí pre nás všetkých organizačne zabezpečili pohostenie. Tešíme sa na ďalšie úspechy huslistov.

Mgr. Slavka Gallová


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.