Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Majáles

Dátum: 25.04.2012
Počet videní: 62
Obec Vlachovo a Miestny odbor Matice slovenskej vo Vlachove Vás všetkých pozýva na "Majáles", ktorý sa uskutoční dňa 6. mája 2012 o 14.00 hod. v Kultúrnom dome vo Vlachove

Majáles

Obec Vlachovo a Miestny odbor Matice slovenskej vo Vlachove Vás všetkých pozýva na "Majáles", ktorý sa uskutoční dňa 6. mája 2012 o 14.00 hod. v Kultúrnom dome vo Vlachove so začiatkom o 14.00 hod. Majáles sa uskutoční pri príležitosti významných májových dní: Sviatok práce, Deň matiek, Deň víťazstva nad fašizmom, založenie MO MS vo Vlachove.

Ako hlavného hosťa do programu organizátori pozvali skupinu žien "MRCHANE" z Bánova (Mrchane sú ženy, svet z nich zostal zaskočený....) Ide o humorno-spevácku skupinu, ktorá je populárna a vo februári 2012 sme ich mohli vidieť aj na Pači. Ďalej vystúpi "FS Malý Stromíš", spevácka skupina " Pekná dolinka", ĽH Gemerské hlasy a na záver bude diskotéka Miroslava Hronca.

Vstupné na podujatie je dobrovoľné!!! Pre deti budú na priestranstve pred Kultúrnym domom pripravené rôzne súťažné hry a atrakcie ako napr. vozenie na koníkovi, vozenie na konskom povoze a možno aj detský kolotoč. Po vystúpení hostí z Bánova bude pre účastníkov podujatia otvorený aj bufet na občerstvenie s možnosťou zakúpiť si matičný guláš.

Organizátori však žiadajú o dochvíľnosť na vystúpenie hostí, t.j." Mrchane", nakoľko ich vystúpenie je viazané časovo na vlakovú dopravu zo Žel. stanici Rožňava s odchodom o 16.27 hod.a meškajúci na ich program budú ukrátení o kultúrny zážitok.

Organizátori sa tešia na Vašu účasť !

Organizátori ďalej oznamujú, že piet ny akt kladenia vencov pri pomníku padlých vo Vlachove na počesť 67. výročia Dňa víťazstva nad fašizmom sa uskutoční dňa 8.5.-2012 o 15.00 hod. Veria, že na pietnom akte bude dôstojná účasť obyvateľov obce Vlachovo.

JUDr. Ján Klobušník


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.