Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

OZNAM: Škola tanca 12. októbra 2013 vo Vlachove.

Dátum: 16.09.2013
Počet videní: 49
Cimbalová hudba Vlachoväne a obec Vlachovo Vás pozývajú 12. októbra do kultúrneho domu vo Vlachove.

OZNAM: Škola tanca 12. októbra2013 vo Vlachove.

Cimbalová hudba Vlachoväne a obec Vlachovo Vás pozývajú 12. októbra do kultúrneho domu vo Vlachove. Naučíme sa tancovať čardáš z Parchovian a niečo z Horehronia. Školu tanca budú viesť taneční majstri z FS Urpín Jakub Lupták a Andrea Cibulková. To čo sa naučíte budete môcť predvádzať do bieleho rána na ľudovej zábave. O dobrú náladu sa postará cimbalová hudba z Vlachova.

Vstupné 3 eurá.

Myšlienka zorganizovať školu tanca vo Vlachove vznikla na základe veľmi úspešnej akcie "Stracenské cifovačky", ktorá sa konala v máji v Stratenej. Spolu s organizátormi zo Stratenej by sme boli radi, keby sa takéto školy tanca stali na Gemeri tradíciou. V máji sa folklórni nadšenci stretnú v Stratenej a v októbri vo Vlachove. Pre cezpoľných účastníkov je možnosť ubytovania sa v Motoreste pod Stomíšom vo Vlachove.

Ubytovanie si môžete rezervovať u Natálie Jergovej t.č. 0907 920 608.

Bližšie informácie ohľadom akcie Vám radi poskytneme na t.č. 0905 207 074. Na toto číslo je potrebné nahlásiť počet osôb.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.