Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Detský festival ľudovej hudby „ U Havranky hrat budú....“

Dátum: 29.03.2010
Počet videní: 136
Gemerské osvetové stredisko v Rožňave organizovalo regionálnu súťaž -detský festival ľudovej hudby. Na tejto súťažnej prehliadke nechýbali deti , ktoré reprezentovali nie len obec Vlachovo, ale aj Malý Stromíš.

Detský festival ľudovej hudby „ U Havranky hrat budú....“

25.marca 2010 organizovalo Gemerské osvetové stredisko v Rožňave regionálnu súťaž -detský festival ľudovej hudby „ U Havranky hrat budú....“ Na tejto súťažnej prehliadke nechýbali deti , ktoré reprezentovali nie len obec Vlachovo, ale aj Malý Stromíš. S radosťou a s hrejivým pocitom v srdci musíme konštatovať, že nás reprezentovali veľmi úspešne.

V kategórii sólisti inštrumentalisti sa v zlatom pásme umiestnila naša nádejná primáška Lucia Gallová, v kategórii spevácka skupina sa v bronzovom pásme umiestnili dievčatá Bianka Gecelovská, Veronika Gecelovská a Timea Hajdúková. V kategórii sólový spev získala Timea Hajdúková bronzové pásmo. Peter Gecelovský ml. a Bianka Gecelovská boli porotou ocenení diplomom za účasť. Toto ocenenie sa neušlo každému. Dostali ho len deti, ktorých výkon bol hodný umiestnenia, no nie všetci môžu vyhrať.

Všetkým deťom blahoželáme a veríme, že ich bude tento úspech motivovať a posúvať ďalej. V mene všetkých rodičov zúčastnených detí ďakujem MVDr. Janke Gallovej za čas, ktorý deťom venuje a Ing. Marianovi Gallovi za hudobný sprievod.

Spracovala: Mgr.Slavka Gallová

Foto: Timea Hajdúková


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.