Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hodnotiaca schôdza MO JDS vo Vlachove

Dátum: 28.02.2012
Počet videní: 96
Miestna organizácia Jednoty dôchodcov Slovenska vo Vlachove uskutočnila dňa 17.2.2012 hodnotiacu schôdzu, na ktorej sa členovia oboznámili so Správou o činnosti za obdobie rokov 2009-2011

Hodnotiaca schôdza MO Jednoty dôchodcov Slovenska vo Vlachove

Miestna organizácia Jednoty dôchodcov Slovenska vo Vlachove uskutočnila dňa 17.2.2012 hodnotiacu schôdzu, na ktorej sa členovia oboznámili so Správou o činnosti za obdobie rokov 2009-2011, správou o hospodárení, rozpočtom a plánom práce MO na rok 2012.

V správe o činnosti predseda MO Štefan Bendik vyzdvihol prácu doterajších členov výboru, úsekových dôverníčok ako aj jednotlivých členov MO, ktorí dosiahli dobré výsledky na 0, ročníku branno bezpečnostných hier v Rožňave ako napr. Ivan Rybár, Ján Gallo. Vyzdvihol aj prácu Vierky Rybárovej, Emílii Krivánskej, Hanky Leškovej, Zuzany Mlynárovej, Valiky Hroncovej, Júlie Vádelovej, Márie Alexaiovej, Julky Hajdúkovej a Zuzany Slivenskej, hlavne pri zabezpečovaní potrieb počas Vlachovského jarmoku a LFSaT. Spomenul aj rôzne vykonané akcie ako napr. opekačku, stretnutia jubilantov, návštevy kúpelov Číž a pod.

Dôležitým bodom programu bola voľba nového výboru MO JDS. Prítomní účastnici hodnotiacej schôdze svojím hlasovaním zvolili za členov nového výboru: Martinkovú Alžbetu, JUDr- Jána Klobušníka, Jána Gallu, Zuzanu Elexovú, Vierku Rybárovú, za náhradníkov: Mgr. Juraja Kováča, Emíliu Klobušníkovú, za členov revíznej komisie Ľudmilu Pakesovú a Martu Leškovú. Novozvolený výbor si za predsedu zvolil JUDr. Jána Klobušníka. Slávnostným aktom bolo odovzdávanie ocenení OV JDS v Rožňave, kde ocenenie odovzdával na rokovaní prítomný Mgr. Ladislav Fabian a to: vyznamenanie III. stupňa obdržali Štefan Bendik, Valika Hroncová, Zuzana Elexová a JUDr. Ján Klobušník. Ďakovné listy obdržali Ondrej Mlynár, Zuzana Mlynárová a Anna Klementová. Záverom rokovania bolo prijaté uznesenie a nový predseda JUDr. Ján Klobušník poďakoval starým členom výboru za ich doterajšiu prácu a vyslovil presvedčenie, že práca MO JDS vo Vlachove bude pokračovať úspešne. Na rokovaní bol prítomný aj starosta obce Ing. Peter Pakes.

JUDr. Ján Klobušník


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.