Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mimoriadne valné zhromaždenie Pozemkového spoločenstva

Dátum: 18.10.2020
Počet videní: 152
Výbor Pozemkového spoločenstva Vlachovo týmto oznamuje svojim členom, že riadne zvolané mimoriadne valné zhromaždenie Pozemkového spoločenstva sa v súlade s platnou legislatívou uskutoční v rozsahu, aký povoľujú epidemiologické opatrenia prijaté Vládou SR

Mimoriadne valné zhromaždenie Pozemkového spoločenstva

Výbor Pozemkového spoločenstva Vlachovo týmto oznamuje svojim členom, že riadne zvolané mimoriadne valné zhromaždenie Pozemkového spoločenstva sa v súlade s platnou legislatívou uskutoční v rozsahu, aký povoľujú epidemiologické opatrenia prijaté Vládou SR . Zúčastnia sa ho traja členovia výboru PS, dvaja členovia Dozornej rady PS a jeden člen PS, takže celkom sa valného zhromaždenia zúčastní 6 osôb. Do termínu konania došlo aj 10 splnomocnení, takže valné zhromaždenie bude v zmysle zákona platné a uznesenie z neho bude platné, ak za neho zahlasuje nadpolovičná väčšina prítomných.

Všetky materiály, ktoré budú prejednané na zhromaždení , budú zverejnené na webovej stránke obce Vlachovo a k nahliadnutiu budú aj na úradnej tabuli v priestoroch obecného úradu.

V záujme transparentnosti členovia PS môžu k materiálom podať pripomienky, alebo otázky, s ktorými sa výbor PS bude zaoberať a výsledok , čiže odpoveď zverejní na webovej stránke obce a na úradnej tabuli obce.

Tento netradičný spôsob valného zhromaždenia Pozemkového Spoločenstva vyplýva z troch zmarených pokusov o zvolanie, t.j. na 18. Apríla, ktoré bolo úradne zrušené hneď po zverejnení na úradnej tabuli obce, ďalej 5. Septembra a 17. Októbra 2020. Zákon č. 73/2020 Z.z. v znení neskorších predpisov umožňuje zvolanie mimoriadneho VZ, ktoré je platné, aj keď sa na ňom zhromaždí minimálny počet členov. Vzhľadom na dôležitosť prejednávaných materiálov je toto zhromaždenie potrebné uskutočniť takouto formou.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.