Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Národné matičné slávnosti MARTIN – 07.07.2012

Dátum: 02.07.2012
Počet videní: 68
DMS v Rožňave a MO MS v okrese organizujú zájazd na Národné matičné slávnosti, ktoré budú dňa 07.07.2012 v Martine. Na slávnostiach vystúpia aj kolektívy za okres Rožňava

Národné matičné slávnosti MARTIN – 07.07.2012

DMS v Rožňave a MO MS v okrese organizujú zájazd na Národné matičné slávnosti, ktoré budú dňa 07.07.2012 v Martine. Na slávnostiach vystúpia aj kolektívy za okres Rožňava a to: Fsk Gočovan Gočovo, Fsk Bučina Pača, Ľudová hudba Ondreja Hlaváča a Gemerské hlasy. Okrem predstaviteľov Matice slovenskej sa na slávnostiach zúčastni a mnohé osobnosti slovenského politického, spoločenského a kultúrneho života. Spomedzi účinkujúcich sa predstaví Umelecký súbor Lúčnica, orchester Zlaté husle a sólisti SND Ján Babjak, Jolana Fogašová, Ivan Ožvát, hudobné skupiny Gladiátor, Desmod, Dara Rolins a mnohí ďalší.

Dobrovoľné vstupné bude venované na záchranu hradu Krásna Hôrka. Inak všetky podujatia na Národných slávnostiach sú bezplatné. Účastníci zájazdu si však hradia cestovné autobusom v sume cca 15 eura na osobu. Odchod autobusu z Rožňavy bude cca o 06.oo hod.(to sa ešte u presní) a návrat v ten istý deň podľa situácie. Záujemci na zájazd sa musia nahlásiť u predsedu MO MS vo Vlachove JUDr. Jána Klobušníka do 2.7.2012 a priniesť aj poplatok za cestovné. Podrobný program Národných matičných slávností je zverejnený na internete.

Predseda MO MS vo Vlachove


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.