Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Opäť hrala "Starovlachovská"

Dátum: 27.08.2013
Počet videní: 55
Vo Vlachove pod "Altánkom" bolo v nedeľu popoludní opäť veselo. Hrala hudobná skupina "Starovlachovská", a veru bolo aj komu.

Opäť hrala "Starovlachovská"

Vo Vlachove pod "Altánkom" bolo v nedeľu popoludní opäť veselo. Hrala hudobná skupina "Starovlachovská", a veru bolo aj komu. Z doterajšej účasti verejnosti bola účasť najväčšia. Samozrejme, nikto to nespočítava, ale z pohľadu muzikanta je vždy lepšie, keď má čo najviac poslucháčov. A veru sa hralo dobre. Čo je najpodstatnejšie? Že tieto hudobné odpoludnia sa medzi verejnosťou ujali a ľudia si prídu kolektívne posedieť, odpočinúť, pobaviť v teplom letnom dni pri muzike. Na muzike, ktorá nie jednému hrala na ich vlastnej svadbe. Dobre si na to pamätá aj bubeník skupiny Juraj Gallo, ktorý sa verejnosti predstavil v plnej paráde po dlhšom čase a hralo mu to výborne. Vedenie Spoločenského klubu obce takýto aktívny prístup občanov k hudobným vystúpeniam našich "Vlachovskych muzík" víta. V mesiaci september 2013 preto verejnosti ponúka ešte vystúpenie hudobnej skupiny SAKO a RELAX. Oslavu 50. výročia vzniku "Vlachovskych muzík" zavŕšime 4.-5. októbra 2013 v Kultúrnom dome a na Muzikantskom chodníku.

JKlob.


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.