Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aj menší kolektív dosahuje veľké výsledky

Dátum: 14.02.2012
Počet videní: 50
Dňa 1.2.2012 sa v hoteli Kaskády v Sielnici uskutočnilo vyhodnotenie najväčších talentov Slovenskej pošty a Poštovej banky za rok 2011. Do súťaže bol zapojený aj náš malý kolektív Pošty Vlachov

Aj menší kolektív dosahuje veľké výsledky

Na internete som sa dočítal, že ak by bol pohyb taký zdravý, tak poštári by sa mali dožiť vysokého veku. Ja osobne by som im to prial. Doručovatelia pošty však o tom vedia svoje. Možno je to pravda, možno nie, ale pravda je to, že dňa 1.2.2012 sa v hoteli Kaskády v Sielnici uskutočnilo vyhodnotenie najväčších talentov Slovenskej pošty a Poštovej banky za rok 2011. Do súťaže bol zapojený aj náš malý kolektív Pošty Vlachovo a je pre nás Vlachovčanov potešiteľné, že kolektív v kategórií malých pôšt v rámci ORP Košice získal za rok 2011 1. miesto.

Cenu naším zástupcom odovzdala Predsedníčka predstavenstva a generálna riaditeľka Slovenskej pošty Ing. Marcela Hrdá a predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Poštovej banky JUDr. Marek Tarda.

Občania Vlachova, dovoľte mi, aby som v mene svojom ako aj Vás všetkých poblahoželal nášmu poštovému kolektívu Pošty Vlachovo k ich úspechu a tlmočil týmito riadkami aj poďakovanie Vám všetkým od vedúcej kolektívu Valérie Hajdúkovej za to, že vzorným využívaním ich služieb ste im k úspechu dopomohli.

JUDr. Ján Klobušník


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.