Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Medzinárodné stretnutie Slovákov v Slovenskom Komlóši

Dátum: 25.04.2012
Počet videní: 78
Organizácia komlošskych Slovákov, Slovenské regionálne kultúrne centrum, Slovenská samospráva v Slovenskom Komlóši pozvala MO MS vo Vlachove na "Medzinárodné stretnutie Slovákov v Slovenskom Komlóši" (Maďarsko)

Medzinárodné stretnutie Slovákov v Slovenskom Komlóši

Organizácia komlošskych Slovákov, Slovenské regionálne kultúrne centrum, Slovenská samospráva v Slovenskom Komlóši pozvala MO MS vo Vlachove na "Medzinárodné stretnutie Slovákov v Slovenskom Komlóši" (Maďarsko), ktoré sa bude konať 27.-29. apríla 2012.

Na základe rozhodnutia výboru MO MS a po konzultácii so starostom obce Vlachovo, pozvanie našich družobných partnerov bolo prijaté a delegácia obce v zložení: starosta obce Ing. Peter Pakes, predseda MO MS JUDr. Ján Klobušník, riaditeľka DMS v Rožňave Ing. Halková Zlatica, člen výboru Ivan Rybár, a členovia Mo MS Ján Gallo a Richard Tomko sa na tomto kultúrnom stretnutí dolnozemských Slovákov zúčastnia dňa 28.-29.4.2012. Náklady na prepravu budú hradené z prostriedkov MO MS vo Vlachove a zúčastnených účastníkov.

JUDr. Ján Klobušník


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.